PHO VIET

PHO VIET Authentic Viernamese

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pho Viet. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 13:45 The food gets more expensive fir the same iteams and the quality decreases. I ordered the noddle soup and the noodles were overcooked. The greens were not fresh and much less then i received before.
23 mei 2022 om 9:14 Bezorging correct. Eten prima. Bezorgtijd erg lang?
20 mei 2022 om 21:22 Thuisbezorgd kwam de bestelling die geruime tijd klaar was niet halen. Lag niet ah restaurant
28 apr 2022 om 21:07 It took 2 hours to be delivered and then what they delivered wasn’t even close to what we ordered. Still waiting for a refund.
28 apr 2022 om 21:05 Keurig op tijd. Heerlijke verse ingrediënten. Heerlijke smaken en ook goed warm bij aankomst. Genereuze porties.
22 apr 2022 om 21:34 Soep was lekker warm, top! Het eten was lekker, had iets meer rode peper spicy verwacht.
22 apr 2022 om 9:09 We love this place! The owners are super friendly and the food is delicious.
11 apr 2022 om 10:15 Delicious and fresh food. Highly recommend Pho Viet.
20 mrt 2022 om 21:10 The pho was really good and everything was freshly made.
13 mrt 2022 om 11:05 For the food after 7 years we use to order/eat there, we notice a decrease in quality. Delivery expected at 7.45, it came 15minutes earlier.
7 mrt 2022 om 12:35 Heel lekker eten. Wachttijd was lang maar percies zoals aangegeven.
4 mrt 2022 om 20:31 Bezorgtijd 115 min niet beschikbaar? Telefoonnummer ook niet. Bestelling niet geaccepteerd van bezorger. Geld retour, zsm. En zet een telefoonnummer op de site welke werkt!